Leusink Safety
Zomerdijk 27 a
7942 JS Meppel
Tel: 0522 - 25 95 00

       

Gasdepot

 

Na een zomerse dag, als de zon de hemel rood kleurt, lekker barbecueën in de achtertuin, met een gasfles van Leusink Safety. Dat kan!

Of een stuk varen, lekker dobberen en aanmeren op de mooiste plekken. Bootliefhebbers zien het graag op deze manier. Wilt u op uw boot ook het comfort van thuis? Ook dat kan! 

                                                                                                                                                                                                                       

In ons gasdepot vindt u flessen propaangas, in de merken Primagaz, Shell of ons huismerk en campinggas. Het systeem is eenvoudig: u levert een lege fles in en gaat met een volle naar huis. U betaalt de vulling en het aantal keuringsjaren; het aantal jaren dat de nieuwe fles ‘jonger’ is. Zo bent u altijd verzekerd van een goedgekeurde fles!

                                                                                                                                   
 
Bekijk hier een overzicht van het gasassortiment 

 

Eerste gasfles? 

U begint aan uw eerste gasfles? Ook dan helpen wij u graag. Afhankelijk van de soort fles, betaalt u een bedrag aan statiegeld of keuringsjaren, dat u weer terugkrijgt als u de fles, na veel ‘gasplezier’, weer inlevert. Met het gastoebehoren uit onze winkel, zoals gasslangen en gasklemmen, maken wij     uw gasset compleet.

 

Linde industriegas

Tevens is Leusink Safety depothouder van het industriegas van Linde gas. Bedrijven uit diverse branches kunnen hier terecht voor meerdere soorten industriegas. Neem voor offertes, afspraken of vragen gerust contact met ons op door ons te bellen of een e-mail te sturen. Bij grotere afnamen bijvoorbeeld, is, afhankelijk van de hoeveelheid, bezorging op uw bedrijf zelf mogelijk.

 

Tenslotte willen wij u hierbij attenderen op de mogelijkheid om de gasinstallatie in uw schip of jacht te laten keuren. Bekijk de mogelijkheden onder het kopje ‘Keuringsdiensten’.

 

Leusink Safety
Zomerdijk 27 a
7942 JS Meppel

0522-259500

 

Bel mij terug

Naam:
Telefoon:
Bericht:

Nieuws